22.02.20 Navigation:    Home
MEGAFARM, Παραγωγή & Εμπορία Αυγών Εκτύπωση E-mail

στα ΑΥΓΑ από το 1950 ...

 eggs_in_green.jpg

 

Η MEGAFARM , ξεκίνησε την πορεία της από το 1950 και συνεχώς αναπτύσσεται με επιτυχία στην παραγωγή, ποιοτικό έλεγχο & εμπορία αυγών, από κότες που τρέφονται με επιλεγμένες φυσικές τροφές. Σήμερα, διαθέτει ιδιόκτητες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής στα Μέγαρα και στην Ρόδο. Παράγει και διακινεί 75 εκατομμύρια αυγά τον χρόνο, τα οποία ελέγχονται από εργαστήριο ελέγχου με επιστασία εξειδικευμένου προσωπικού και με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, έτσι ώστε να παρέχει εγγύηση ποιότητας σε όλα της τα προϊόντα.

Η παραγωγή, συσκευασία και διανομή από ιδιόκτητο στόλο φορτηγών ψυγείων, διασφαλίζονται από το σύστημα ποιότητας που εφαρμόζει η εταιρία ISO 9001:2008 και από το σύστημα διαχείρισης για την υγιεινή τροφίμων HACCP. Επίσης η εταιρία διαθέτει πιστοποίηση από την Δ.Η.Ω. για τα αυγά Βιολογικής Γεωργίας.

Οι απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής και η φιλοσοφία της εταιρίας βασιζόμενη στην συνεχή ικανοποίηση των πελατών μας, οδήγησε την εταιρία στην δημιουργία νέων προϊόντων όπως Αυγά :

  • Αυγά «ΩΜΕΓΑ-3»,πλούσια σε ωφέλιμα λιπαρά οξέα Ω3,
  • Αυγά «Ελευθέρας βοσκής»,από κότες ελεύθερες στο φυσικό τους περιβάλλον,
  • Αυγά «Βιολογικής γεωργίας»,με πιστοποιημένες βιολογικές τροφές από ΔΗΩ,
  • Αυγά «Baby eggs»,πλούσιο σε βιταμίνες, ιδανικά για παιδιά,
  • Αυγά «Columbus eggs»,το μοναδικό με ισορροπία στα λιπαρά οξέα Ω3¸Ω6.
  • Αυγά «ΑΧΥΡΩΝΑ»,από κότες που μεγαλώνουν ελεύθερες στους αχυρώνες μας cage free.
  • Αυγά «PREMIUM ΑΧΥΡΩΝΑ», εμπλουτισμένα με αρωματικά βότανα (herbal enriched).

thumb_colombus-eggs-6ada

Το πρωτοπριακό προϊόν κατ' ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ για την Ελλάδα είναι το «COLUMBUS», με ισορροπία στα λιπαρά οξέα για υγιεινή διατροφή, πλούσιο σε βιταμίνες, με επιστημονικές μελέτες που αποδεικνύουν πως μειώνει την κακή χοληστερίνη, από κότες που τρέφονται με επιλεγμένες φυσικές τροφές, το οποίο παράγεται σε πάνω από 33 Ευρωπαϊκές χώρες και συστήνεται από την καρδιολογική εταιρία του Βελγίου. Για το 2005 το αυγό Columbus κέρδισε βραβείο «Γεύσης» από το διεθνές συμβούλιο μαγειρικής. baby_sm.jpg

Τα αυγά "Baby Eggs" πλούσια σε βιταμίνες και θρεπτικά στοιχεία, ιδανικά για παιδιά. Με κάθε αγορά Baby Eggs η εταιρία μας ενισχύει την προσπάθεια του συλλόγου «χαμόγελο του παιδιού».

 

Το 2015 η εταιρία μας παρουσιάζει το καινοτόμο προϊόν Αυγά «PREMIUM—AXΥΡΩΝΑ» . H συνδυαστική δράση των συστατικών του μίγματος ρίγανη, μέντα, θυμάρι, δυόσμο, τριφύλλι & τσάι του βουνού, συντελεί στην μεγάλη διαθρεπτική αξία του αυγού, ενεργοποιώντας τον καλύτερό μας εαυτό.  

Το μίγμα των διατροφής των ορνίθων, εμπλουτισμένο με αρωματικά βότανα, με  ιδιαίτερη αντιοξειδωτική ικανότητα, συμβάλλει τόσο στην ευζωία της όρνιθας, που ζει ελεύθερη σε αχυρώνα, όσο και στην ποιότητα του παραγόμενου προϊόντος.   

H εταιρία εκτός την ποικιλία φρέσκων αυγών, διαθέτει ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΟ, αρίστης ποιότητας με δυνατότητα παράδοσης σε οποιαδήποτε σύνθεση μας ζητηθεί σε:

  • Νωπό ή κατεψυγμένο αυγό πλήρες,
  • Νωπό ή κατεψυγμένο αυγό κρόκος,
  • Νωπό ή κατεψυγμένο αυγό ασπράδι.  

Υιοθετώντας την αρχή της συνεχούς βελτίωσης, η φροντίζει έτσι ώστε να παρέχει στους πελάτες της σταθερή ποιότητα των προϊόντων της, καθώς επίσης επενδύει συστηματικά για την ανάπτυξη της εταιρίας σε εγκαταστάσεις και εξοπλισμό παραγωγής και ελέγχου.

 

COMPANY'S PROFILE

MEGAFARM SA is an egg producer & distributor operating in the Greek market nationwide since1950. As of today, MEGAFARM owns and operates two poultry farms with facilities using the latest technology, equipment and safety standards. They are located in suitable areas in Megara and Rhodes island. Our yearly production is 75 million eggs. MEGAFARM products:  Megafarm offers a wide variety of quality «table» eggs such as:  

1. "Omega-3" eggs with omega3 saturated fats, (two separate varieties)

2. "Free range" eggs,  from chickens which growing at Farsala village

3. "Organic eggs", eggs that are producing in Kithira island

4. "Eggs for babies", rich in vitamins and minerals special for baby's growth

5. "Columbus Eggs",20% less cholesterol and 50% less fat & calories than regular eggs due to healthy omega-3 fatty acids.

6. "Barn eggs", cage free .

7. "Premium barn eggs" herbal enriched cage free.

Furthermore, MEGAFARM provides food Industry with Pasteurized Liquid/Frozen eggs. 

Megafarm is the exclusive producer and distributor for the "Columbus" eggs in Greece, a healthy egg achieving a balance in Omega3/Omega6 saturated fats, ideal for athletes and individuals who follow special or healthy diets.

MEGAFARM has been certified with Quality standards ISO9001 and HACCP for the production, quality control, packaging and distribution. The scope of the company is to provide its clients with a food product of the highest quality. For that reason MEGAFARM is committed to continuous investment in facilities, production techniques and quality assurance procedures. 

MEGAFARM clients: Super Markets, Retail stores, Hotels, Catering, Food Industry, Bakeries, Patisseries, Mini stores, and Convenience stores, Organic Products Outlets, etc.  

 
MEGAFARM Παραγωγή & Εμπορία Αυγών
39o χλμ.Ν.Ε.Ο.Α.Κ.
Τ.Θ:8, 19100 ΜΕΓΑΡΑ
E-mail: info@megafarm.gr
beΤηλ: 22960 83055
22960 83057
Fax: 22960 83058

Γραφείο Διοίκησης
Τηλ: 210 5153313
Fax: 210 5158948
Τιμαίου 33
104 41 ΑΘΗΝΑ
E-mail: mgfarm1@otenet.gr

Το ξερατε οτι...

Εκτός από πηγή πρωτεΐνης τα αυγά είναι σημαντική πηγή βιταμινών και ιχνοστοιχείων. Η βιταμίνη D και το φώσφορο είναι σημαντικές για την υγεία των σκελετών. Άλλες τροφές πλούσιες σε βιταμίνη D είναι το γάλα, το λιπαρό ψάρι, το βούτυρο, τα εμπλουτισμένα δημητριακά πρωινού κ.α.
 

Η συνταγη του μηνα

Choco Brownie.. σκέφτεστε κάτι καλύτερο για το φθινόπωρο??

brownie.jpg

Διαβάστε περισσότερα...