19.10.17 Navigation:    
ΣΟΥΦΛΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΤΗΣ ΕΥΔΟΚΙΑΣ Εκτύπωση E-mail

 

soufle2.jpg

ΥΛΙΚΑ:

  • 250 γρ. ΒΟΥΤΥΡΟ
  • 90-100 ΓΡ. ΖΑΧΑΡΗ
  • 7 ΑΥΓΑ
  • 400 γρ.ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ
  • 80 γρ. ΑΛΕΥΡΙ ΦΑΡΙΝ-ΑΠ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάω το βούτυρο μέχρι νάσπρισει. Ρίχνω τη ζάχαρη έναν -έναν τους κρόκους και την κουβερτούρα αφού την έχω λιώσει σε μπεν μαρι και την έχω αφήσει λίγο να κρυώσει. Χτυπάω τα ασπράδια μαρέγκα. Στη συνεχεία ρίχνω στο μίγμα  σταδιακά μαρέγκα και αλεύρι, ανακατεύοντας απαλά με ξύλινη κουτάλα. Βάζω το μίγμα σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα και το ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 250˚c για 10 λεπτά και στους 180˚για 5 λεπτά.


 

 
MEGAFARM Παραγωγή & Εμπορία Αυγών
39o χλμ.Ν.Ε.Ο.Α.Κ.
Τ.Θ:8, 19100 ΜΕΓΑΡΑ
E-mail: info@megafarm.gr
beΤηλ: 22960 83055
22960 83057
Fax: 22960 83058

Γραφείο Διοίκησης
Τηλ: 210 5153313
Fax: 210 5158948
Τιμαίου 33
104 41 ΑΘΗΝΑ
E-mail: mgfarm1@otenet.gr

Το ξερατε οτι...

Εάν έχετε αυγά 2-3 εβδομάδων, δεν σημαίνει ότι είναι λιγότερο θρεπτικά και πρέπει να τα πετάξετε. Αλλάζουν όμως οι χρήσεις τους. Έτσι,
  • Τα πολύ φρέσκα αυγά είναι καταλληλότερα για τηγάνισμα (μάτια ή ποσέ),
  • Τα πιο παλιά είναι κατάλληλα για βραστά και για χρήσεις όπου η εμφάνιση δεν παίζει ρόλο, όπως σάλτσες, ζύμες κ.λ.π.
 

Η συνταγη του μηνα

ΚΕΙΚ ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ

 

cake.jpg

 

Ένα κέικ υψηλής διατροφικής αξίας το οποίο μας προσφέρει ενέργεια … και σούπερ δυνάμεις.. 

 

  
Διαβάστε περισσότερα...