Κέϊκ Πορτοκαλιού

Οδηγίες

  • Υλικά

    • 2 αυγά
    • 170 γρ. ζάχαρη άχνη
    • 50 γρ. κακάο
    • 330 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
    • 550 γρ. αλεύρι
    • ζάχαρη κρυσταλλική για διακόσμηση
  • Λεπτομέρειες

    Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, εκτός της κρυσταλλικής ζάχαρης, έτσι ώστε να έχουμε ένα λειο ζυμάρι. Καλύπτουμε το ζυμάρι με μια μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 βαθμούς. Βγάζουμε από το ψυγείο το ζυμάρι, ζυμώνουμε ελαφρώς και κάνουμε μπαστούνια διαμέτρου 3 - 4 εκατοστών.

    Τα ρολάρουμε πάνω στην κρυσταλλική ζάχαρη και τα κόβουμε σε φέτες του ενός εκατοστού. Τα τοποθετούμε πάνω σε μια λαμαρίνα και τα ψήνουμε στο φούρνο για περίπου 15 λεπτά. Τα αφήνουμε να κρυώσουν και το διατηρούμε σε σκεπασμένο σκεύος.

MEGAFARM

Παραγωγή & Εμπορία Αυγών
39o χλμ.Ν.Ε.Ο.Α.Κ.
Τ.Θ.:8, 19100 ΜΕΓΑΡΑ
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλ: 22960 83055 | 22960 83057
Fax: 22960 83058

Βρείτε μας


Απαγορεύεται ρητά η αντιγραφή, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά οποιουδήποτε κειμένου ή στοιχείου που περιέχεται στον παρόντα ιστότοπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.