Ομελέτα με φέτα και σπανάκι

Οδηγίες

  • Υλικά

    • 8 αυγά ΜΕΓΑΦΑΡΜ
    • 1 φλυτζάνι σπανάκι baby
    • 1 κουτ.σούπας σπόρους chia
    • 3 κουτ.σούπας γάλα
    • 50 γρ.φέτα
    • 2 κουτ.σούπας Ελαιόλαδο
    • Αλάτι – πιπέρι
  • Εκτέλεση

    Σ ένα μπολ χτυπάμε 5 ολόκληρα αυγά και 3 ασπράδια, προσθέτουμε το γάλα, το chia, αλάτι και πιπέρι. Σ ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε το μίγμα στο τηγάνι. Μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά και λίγο πριν ψηθεί προσθέτουμε 50 γρ. τριμμένη φέτα και το σπανάκι και συνεχίζουμε μέχρι να μαραθούν τα φύλλα. Διπλώνουμε την ομελέτα και την σερβίρουμε. Καλή απόλαυση .. eggjoy

MEGAFARM

Παραγωγή & Εμπορία Αυγών
39o χλμ.Ν.Ε.Ο.Α.Κ.
Τ.Θ.:8, 19100 ΜΕΓΑΡΑ
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλ: 22960 83055 | 22960 83057
Fax: 22960 83058

Βρείτε μας


Απαγορεύεται ρητά η αντιγραφή, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά οποιουδήποτε κειμένου ή στοιχείου που περιέχεται στον παρόντα ιστότοπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.