Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, εκτός της κρυσταλλικής ζάχαρης, έτσι ώστε να έχουμε ένα λειο ζυμάρι. Καλύπτουμε το ζυμάρι με μια μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 βαθμούς.
Βγάζουμε από το ψυγείο το ζυμάρι, ζυμώνουμε ελαφρώς και κάνουμε μπαστούνια διαμέτρου 3 - 4 εκατοστών.
Τα ρολάρουμε πάνω στην κρυσταλλική ζάχαρη και τα κόβουμε σε φέτες του ενός εκατοστού.
Τα τοποθετούμε πάνω σε μια λαμαρίνα και τα ψήνουμε στο φούρνο για περίπου 15 λεπτά. Τα αφήνουμε να κρυώσουν και το διατηρούμε σε σκεπασμένο σκεύος.