Skip to main content

Ομελέτα με φέτα και σπανάκι

Οδηγίες

Υλικά

  • 8 αυγά ΜΕΓΑΦΑΡΜ
  • 1 φλυτζάνι σπανάκι baby
  • 1 κουτ.σούπας σπόρους chia
  • 3 κουτ.σούπας γάλα
  • 50 γρ.φέτα
  • 2 κουτ.σούπας Ελαιόλαδο
  • Αλάτι – πιπέρι

Εκτέλεση

Σ ένα μπολ χτυπάμε 5 ολόκληρα αυγά και 3 ασπράδια, προσθέτουμε το γάλα, το chia, αλάτι και πιπέρι. Σ ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε το μίγμα στο τηγάνι. Μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά και λίγο πριν ψηθεί προσθέτουμε 50 γρ. τριμμένη φέτα και το σπανάκι και συνεχίζουμε μέχρι να μαραθούν τα φύλλα. Διπλώνουμε την ομελέτα και την σερβίρουμε. Καλή απόλαυση .. eggjoy