Παστεριωμένο Αυγό σε Σκόνη

  • Γενικά

    ΧΡΗΣΗ: Το προϊόν αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις συνταγές και όπου χρησιμοποιείται ο παστεριωμένος κρόκος όπως παγωτά, κέϊκ, πίτες, cookies, noodles, μαγιονέζα και σε dressing σαλάτας.
    ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Παστεριωμένο αυγό σε σκόνη
    ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ: 24 μήνες σε θερμοκραία όχι μεγαλύτερη των +20℃
    ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ / ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ: Σε σκιερό μέρος έως +20℃
    ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 20kg χαρτοσακούλα

  • Ασπράδι

    Χαρακτηριστικά
    pH 6 - 8
    Υγρασία % <7
    Διαλυτικότητα >90
  • Κρόκος

    Χαρακτηριστικά
    pH 6 - 8
    Υγρασία % <4
    Διαλυτικότητα >80
  • Ανάμικτο

    Χαρακτηριστικά
    pH 7,5 - 9,5
    Υγρασία % <5
    Διαλυτικότητα >85

MEGAFARM

Παραγωγή & Εμπορία Αυγών
39o χλμ.Ν.Ε.Ο.Α.Κ.
Τ.Θ.:8, 19100 ΜΕΓΑΡΑ
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλ: 22960 83055 | 22960 83057
Fax: 22960 83058

Βρείτε μας


Απαγορεύεται ρητά η αντιγραφή, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά οποιουδήποτε κειμένου ή στοιχείου που περιέχεται στον παρόντα ιστότοπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.