Skip to main content

Παστεριωμένο Αυγό σε Σκόνη

Γενικά

ΧΡΗΣΗ: Το προϊόν αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις συνταγές και όπου χρησιμοποιείται ο παστεριωμένος κρόκος όπως παγωτά, κέϊκ, πίτες, cookies, noodles, μαγιονέζα και σε dressing σαλάτας.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Παστεριωμένο αυγό σε σκόνη
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ: 24 μήνες σε θερμοκραία όχι μεγαλύτερη των +20℃
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ / ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ: Σε σκιερό μέρος έως +20℃
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 20kg χαρτοσακούλα

Ασπράδι

Χαρακτηριστικά
pH 6 - 8
Υγρασία % <7
Διαλυτικότητα >90

Κρόκος

Χαρακτηριστικά
pH 6 - 8
Υγρασία % <4
Διαλυτικότητα >80

Ανάμικτο

Χαρακτηριστικά
pH 7,5 - 9,5
Υγρασία % <5
Διαλυτικότητα >85