Παστεριωμένο Αυγό σε Σκόνη
Γενικά
ΧΡΗΣΗ: Το προϊόν αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις συνταγές και όπου χρησιμοποιείται ο παστεριωμένος κρόκος όπως παγωτά, κέϊκ, πίτες, cookies, noodles, μαγιονέζα και σε dressing σαλάτας.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Παστεριωμένο αυγό σε σκόνη
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ: 24 μήνες σε θερμοκραία όχι μεγαλύτερη των +20℃
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ / ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ: Σε σκιερό μέρος έως +20℃
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 20kg χαρτοσακούλα
Ασπράδι
Χαρακτηριστικά
pH | 6 - 8 |
Υγρασία % | <7 |
Διαλυτικότητα | >90 |
Κρόκος
Χαρακτηριστικά
pH | 6 - 8 |
Υγρασία % | <4 |
Διαλυτικότητα | >80 |
Ανάμικτο
Χαρακτηριστικά
pH | 7,5 - 9,5 |
Υγρασία % | <5 |
Διαλυτικότητα | >85 |